Roezemoes in beeld


schooljaar 2023-2024

Dit schooljaar staat volledig in het teken van ons jaarthema:

LANG ZULLEN WE LEZEN

Je kan alles volgen in de rubriek: Lang zullen we lezen.

Nostalgie 

Het bezoek dit weekend in Roezemoes bestond uit vijf oud-leerkrachten ( juf Christiane, juf Annemie, juf Nicole, meester Georges en meester Francois ) en 17 leerlingen van het geboortejaar 1972. Ze hadden een prachtige avond met het bezoek aan de school als kers op de taart. 

Baseball 

ouders - leerkrachten

maandag 18 september 2023 om 19u in 't Park te Zeebrugge

Scan de QRcode en schrijf je in.

Welkom Sinterklaas!

https://www.facebook.com/roezemoeszeebrugge/videos/880870050018966?locale=nl_NL

Brooddoosnodig

Wisten jullie dat in Vlaanderen 10 % van de kinderen in kansarmoede opgroeien? In de regio Brugge stijgt dit tot meer dan 15 % van de kinderen.

Steeds vaker komen kinderen tussen 2 en 12 jaar met honger naar school of met een lege of nutritioneel arme brooddoos.

We hoeven u niet te vertellen dat een kind met honger zich minder goed kan concentreren, zich zorgen maakt en dat dit een weerslag heeft op zijn of haar schoolresultaten en uiteindelijk ook op zijn toekomst.

Daarom slaan we de handen in elkaar met de dienst flankerend onderwijs en Enchanté. Dit project steunt volledig op giften. Ondertussen zijn er al enkele bedrijven, lokale handelaren en verenigingen die ons hierin steunen. 

We willen hen dan ook van harte danken voor hun gulle giften. Hopelijk kunnen we ook in de toekomst nog op steun rekenen om dit project op lange termijn verder uit te bouwen. We hebben namelijk nog heel wat toekomstplannen.